Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw! Vacramal 90: nu verkrijgbaar in een voordeelverpakking

Vacramal bevat onder meer stoffen als cranberry-extract en D-mannose die de natuurlijke reiniging van de blaas en plasbuis ondersteunen. De selectie lactobacillen in Vacramal draagt tevens bij aan een normale intieme flora en weerstand.

De plasbuis en de blaas zijn vrij makkelijk toegankelijk voor ongewenste bacteriën van buitenaf. In de meeste gevallen is de E. coli bacterie de veroorzaker. Deze bacterie komt normaal gesproken in de darm voor, maar komt deze in de urinewegen terecht, kan hij voor problemen gaan zorgen. Deze bacteriën kunnen vóóral voor problemen zorgen als de lichaamseigen verdediging onvoldoende is.

Bij vrouwen komen deze problemen vanwege de ligging van de korte plasbuis veel vaker voor dan bij mannen. Daarom worden vrouwen, vooral in de vruchtbare en seksueel meest actieve levensfase, vaker geïnfecteerd. Maar ook de oudere vrouw kan door de hormonale verandering aan weerstand inleveren. Daarom gebruiken velen Vacramal voor de dagelijkse ondersteuning. Of men heeft tenminste een verpakking Vacramal thuis liggen of een strip met Vacramal capsules in de handtas, zodat men altijd hulp bij de hand heeft.

Vacramal 90 is ook verkijgbaar in 10 of 30 stuks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.